

YOUNG WRITERS WORKSHOP TIMETABLE



8.45	Gate Opens for Teacher sign-in and Student Badge Collection
9.10	Main Gallery Opens
9.15	Welcome and Introduction by Creative Learning Associate (5-10 minutes)
9.25	Introduction by Presenter (10-15 minutes)
9.40	Session One (80 minutes)
11.00	RECESS (20 minutes)
11.20	Session Two (70 minutes)
12.30	LUNCH (30 minutes)
13.00	Session Three (65 minutes)
14.00	Students Share Writing & Presenter Q&A (5-10 minutes)
14.15	Close by Creative Learning Associate
14.20	Presenter's Last Book Signing
14.30	Gate Close



